18 Ocak 2011 Salı

Sadece adı Süper Lig!!

     Sonunda lige verilen ara bitme üzere,cuma günü Beşiktaş-Buca maçı ile tekrar start alacak.Avrupa da en çok ara verilen lig olma özelliğini yine bu yılda kimseye kaptırmadık.Büyük liglerin hepsi başladı bazıları ara bile vermeden devam etti.Premier League ara vermeden aksine daha yoğun bir program ile futbolsuz kalan günlerimize ilaç oldu..

    Türkiye de hala yabancı sayısı tartışıla dursun daha düzgün bir fikstürümüz yok diyeni görmedik.Bu 1 aylık aranın acil bir şekilde önümüzdeki yıllarda gözden geçirilmeli.Hafta 2 maç yapılır mı demektense, 3 hatta 4 maç neden yapılmıyorun konuşulması gerekir..

   İkinci yarı çok daha mücadele içerisinde geçeceği aşikar..Lider Trabzon yükselen formu ve yeni yabancıları,Bursaspor un Avrupa da kötü ama ligde geçen yıldan daha fazla puan toplaması,Beşiktaş ın yeni yıldızları,Kayserispor un aldığı isabetli ve kaliteli yabancılar izlemeye değer diğer faktörler.
   Galatasaray ın içinde bulunduğu kriz oratamından çıkması zaman alacağa benziyor,yönetimin kendilerine göre uzun kimilerine göre kısa vadeleri planlarıda bunların tuzu biberi olacak cinsten.Fenerbahçe de ise çok gün yüzüne çıkmamış ve yakında patlaması muhtemel konular sırasıyla Aykut Kocaman istifası-Aziz Yıldırım kalacak mı gidecek mi ? - Alex ülkesine dönecek mi ? .Bu sorular ise Fenerbahçe nin gündemini çok meşgul edeceğe benziyor.
  Beşiktaş ta ise herşey günlük gülistanlık değil elbet,alınan yabancıların çokluğu,yabancıların gönderilirken yapılan fedakarlıklar,gitmesi için yabancılara peşin ödenen maaşlar,kulübün yüksek borç miktarı,amatör şubelere duyulan ilgisizlik bunlardan sadece birkaçı..

  Ama herşeye rağmen o saha da çubuklu formayı görmek tarifsiz bir keyif cuma günü saat 20:00 yi iple çekiyoruz ve ''Saldır Beşiktaşım oleyyy!!''






  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder