26 Kasım 2010 Cuma

Wade-King James-Chris Bosh ile mutluluk

  Yıllar yılı NBA yıldız oyuncu çıkarmakta  hiç zorlanmadı,her yıl düzenli olarak çaylak oyunculardan ya da çaylak sezonun ardından adından sıkça söz ettiren yıldız oyuncular çıkmakta..Lebron şampiyonluk yaşamak umuduyla Miami nin yolunu tuttu,yetmezmiş gibi yanına Bosh'u da aldı Wade'in yanına geldi.Şimdilik işler hiç de iyi gitmiyor.Miami 8/7,Lakers 13/2,Spurs 13/1,Boston 11/4 ile yola devam ediyor.Lakers ın oturmuş kadrosuna 1-2 takviye ile yine başarılı bir şekilde devam ediyor,Spurs da ise Duncan-Parker-Manu üçlüsü sezona müthiş bir başlangıç yaptılar.Sezona kötü başlaması şampiyon olamaması anlamına gelmiyor şu anki gidişat hiç de parlak değil.Boston ın tecrübeli  ilk beşi,Lakers Kobe önderliğinde devam eden form grafiği karşısından neler yapabilecekleri merak konusu!!
   Yıldız oyuncu ve paranın her zaman mutluluk getirmediği söylenir ve şu ana kadar da uygulamalı bir şekilde gördük.Bir tarafta Wade-King James-Chris Bosh diğer tarafta Q7-Guti..Takım olmamak  her zaman büyük sıkıntıdır.
  Bizi yine Boston-Lakers finali bekliyor gibi..
  

  

1 yorum:

  1. Evet sezona super 3luyu kurarak giren Miami'de isler yolunda gitmiyor. Gecen sezon Erik Spoelstra cok kotu bir takimi playofflara tasimisti ve Florida da halk kahramini olmustu.

    Bugunlerde konusulan konu Shaq+Wade doneminde oldugu gibi, yapilan guzel takas ve transferlerden sonra kurulan takimi goren Pat Riley'nin yeniden koc olma olasiligi. Evet Riley koclugu biraktigini acikladiktan sonra, Shaq ve Wade'i gorunce takimin basina gecmek istedigini belirtmisti, sonrasi malum...

    Ayni senerya bu senede tekrarlanmak uzere oldugu konusuluyor, Sampiyonluk kokusunu alan Pat Riley Shaq gittikten sonraki sezonda basarisiz olup yerini yardimicisina birakip gitmisti. Simdi sahada James+Bosh+Wade 3lusunu kurdu, Takim benim ben yonetirim diyip kocluga geri donmesi an meselesi.

    Bahisler:
    Allstar arasinda geri gelir 1.3
    Noel'e kalmaz geri gelir: 2.1
    Gelmez : 3.0
    Baska hoca gelir: 2.5

    YanıtlaSil